De schoonheid, kracht en het aanpassingsvermogen van de natuur fascineren mij en die passie heeft mij geïnspireerd om de opleidingen Tuinarchitectuur en Plantenkennis bij de Ontwerpacademie te volgen. 

 

Na mijn opleiding wist ik het zeker: ik start als tuinontwerper en het is geweldig dat de 'groene' buitenruimte ook mijn kantoor is!

 

Tijdens de opleiding heb ik de basis voor mijn ontwerpstijl gelegd. Die kenmerkt zich door heldere lijnen, balans en harmonie. Mijn stijl zorgt voor een tijdloos ontwerp. Voldoende groen en een passende, praktische indeling die uitnodigt om de tuin te gebruiken. Mijn plannen zijn compleet wanneer ze met stijl en sfeer zijn verfijnd.

 

Door de kern van het vraagstuk te begrijpen en dit op een creatieve manier door te vertalen, ontstaat een interessant en passend ontwerp. Een centraal idee vormt de basis van elk MAEK tuinontwerp, waardoor het een krachtig en persoonlijk plan wordt.

 

  Het is mijn taak om een tijdloos ontwerp te maken dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

 

Graag MAEK ik kennis om jouw wensen en ideeën te vertalen naar een uniek tuinontwerp en de ruimte dichtbij huis meer leefbaar, aantrekkelijk en groen te maken!

 

'Na afronding van de opleiding Tuinarchitectuur en het uitbreiden van haar plantenkennis werkt Marleen als zelfstandig tuinontwerper voor particulieren in Nederland.'